Шесто чувство

Екстрасензорни възприятие, или ESP, си е adeptness да приеме над забранената от обичайния 5 сетива прилагане "шесто чувство". Хората, които приемат ESP не са обвързани от базалните сетива на зрение, слух, вкус, мирис и допир. Всеки да се има шесто чувство. Можете да преминете от прилагането гадаене като апарат, да се обърнат червата чувства, интуиция, и добави "знаене." Техниките на гърба гадаене датата на вековни пъти.

Много форми на гадаене може да бъде точно, придружаваща на дванадесетте знака на зодиака. Тези методи на гадаене изпълняват променени аспекти на външния вид и атрибутите на хора, които са вградени зад тях. По аналогичен Зодиак осигуряване на състоянието техника на вода, можете да се установи най-големият свикнали начин, за да усъвършенствате своите умения в системата ESP за предчувствие: adeptness скучно в бъдещето.

Овен:

Пиромантия е форма на гадаене площ гадател чете или вижда писма, In Flames. Като първа осигуряване на Blaze в зодиака, Овен обича пламъците и така ще изпъкват на този авантюристичен начин да се запознае бъдещето. Свещ-гледаше, scrying бройлери и аларма гадаене са всички средства за Овен, прокарващи ESP. По природа, Овен гражданите са уморени скучно в връх на пламъка.

Телец:

С мирис на почва Телец обича да се докоснат, така подход сметка е свикнали начин за това уверение, за да се натрупват автоматично съвети и прозрение. Конкретното усещане на херцога помага до арена Телец и позволява на него да "четат" кривата на подхода на прилагане на шестото сетивни способности. След като подход се разглежда, Телец има вроден adeptness,, да го придружава на всички спокойствие в свързаното появата на миналото и бъдещето.

Близнаци:

Близнаците свикнали двойственост последователно се стреми да се придружава от двете страни на личността спокойствие в хармония. Това уверение е особено приемливо това да стане през отчетния чат, защото гражданите на ласкателство да задържат книги,, така bibliomancy е адаптирана избор. В последствие на приемане ESP предварително Близнаци страница и балада от artlessly първоначалната книга могат редовно да предоставят бездънен проницателност в скрити значения и прозорливостта на бъдещето.

Рак:

Ракът е осигуряване на дом и семейство, така че какъв по-голям начин за това уверение, за да преминете ESP, отколкото от активното банер, че домовете излъчват? Фън Шуй е вековната китайска изкуството на състрадателни среда, в която живеем, и го дава на рак на accoutrement разпределение предсказателни способности с други. Поставете рак за всяко пространство, и си ESP ще ходят на работа.

Лео:

Лъвът е всичко за самонадеян и има тенденция да бъде по-горе от живота, възхищавайки се на топка и изпълнение. Насочване на алкохол е приключенски формата на ESP, в която достъпни за вашия колеж самонадеян, така дух допълнение могат да се запознаят по време на Вашето. Този дух идва и си отива, но тя е все още всичко за Лео, тъй като той или тя действа комуникации от отвъдното.

Дева:

Дева, мръсен и ориентирани към здравето, обича самия инструмент, като например чаени листа сметка, съветник ESP. Променените позиции, в която са оставени чаени листа след водната чай е спечена, е различна за всеки четене. Неприличен Дева използва ESP по залавянето на това споразумение и да скицирам бъдеще. Чаените листа не са чисто изгодна, но както са в изобилие начин за намаляване, повторна употреба и рециклиране, неща, които тази еко-ориентирани към осигуряване обича.

Везни:

Като майстора на зодиака Везни процъфтява видя adorableness и изображения на Таро. Естетически око Везни може да aswell на придобиване скрит акцептацията в пространствата на фона на това, което е коректив на карти таро. Везни само по себе си вдига данни други adeptness не се вижда в картите и използва понякога неясни способности на английски език, за да приемат образи на предчувствие. Везните може да види, когато другите са чисто търсите.

Скорпион:

Скорпион е толкова влюбчив и планиране, че канализирането чисто един дух не може да бъде достатъчно. Като средно, абсолютната власт на заспал е достъпна на Скорпион. Това е абсолютна, защото Скорпион гражданите да приеме малко отвращение и дори апетит на adeptness, за получаване на агент за активното и мъртвите.

Стрелец:

Стрелец се приема за достатъчно ъгъл и adeptness да предвиди бъдещето. Това прави вгъвам свикнали в ясновидство, или "ясен поглед," форма на гадаене област могат в действителност да "виждат" съвети или бъдещето. Стрелец оптимизъм подкрепя това добиваната гадаене апарат и създава алеи към бъдещето.

Козирог:

Козирог обича настройка и аналитични системи, така придобиване автоматична съвети с номера - с нумерология е абсолютно годни за това се отнася знак. Нумерология позволява Козирог да преминете ESP по време на приложеното споразумение, което има продължаващото история на успеха, признава Общата и приемлив характер на Козирог.

Водолей:

Тъй като уверение, че правила за астрология, пространство, и бъдещето, Водолеите са свикнали астролози. Те са изградени с активното им в звездите. Заявление на звездите и планетите, като инструменти, Водолей е в състояние да видите миналото и очакване приближаването чрез придобиване автоматична съвети от движението на галактиката. След една Водолей е в състояние информация, той или тя последователно вижда нещата ясно.

Риби:

изкуството на вода по време на кръщението от запознати неуловимите движения. На вода в миналото и приближаване по време на кръщение идва от само себе си Риби като езерце в кръщението прави за Зодиак символ на този знак, рибата. Вода, средното време на който се е родил всички дейности, говори на Риби в едно действително подходящ начин

хороскоп за всички зодии: дневен хороскоп, седмичен хороскоп, месечен хороскоп, китайски хороскопи, индийски, интимен хороскоп, индивидуален и любовен хороскоп. Хороскопи за мъже и жени, любовни хороскопи, хороскопи за съвместимост. Характер според зодията. Хороскоп според рождената дата. Индивидуален хороскоп за 2012. Персонален хороскоп Хороскопите.net